Mobile & Home Spa, Peluang Perniagaan, Perihal & Kursus Spa

Kursus Spa Termurah Muslimah Bersama TWB

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera diucapkan kepada para pengunjung yang sudi menyinggah blog Tasha ini. Tasha doakan moga semuanya sentiasa sihat dan dirahmati Allah Taala.

Hari ini Tasha nak bercerita tentang Kursus Spa Muslimah Termurah baru sahaja diwar-warkan oleh pengasas kami Master Puan Ainul Shahrizad The Walking Beauty. Kursus Spa Termurah ini memang dikaji sebelum ianya dilancarkan.

Kursus Spa Muslimah Termurah ini mampu dimiliki oleh semua wanita dengan kadar yang mampu dipelajari oleh setiap wanita. Kami pun paham, bila ada kaum wanita yang berminat, tapi tiada modal yang besar, ada pula kaum ibu suri rumah perlu minta wang dari suami, ibu-ibu tunggal dan pelajar-pelajar IPTA atau IPTS yang berminat juga boleh menyertainya.

Kursus Spa Muslimah Termurah ini memberi pilihan kepada yang berminat untuk memilih spa yang ingin dipelajari dan mengikut kemampuan masing-masing. Peluang ini bukan sentiasa dibuka memandangkan kos pembelajaran spa agak tinggi hingga mencecah ribuan ringgit.

Sekali anda menyertai Kursus Spa Muslimah Termurah anjuran The Walking Beauty ini, anda boleh melipat gandakan untung yang bakal diterima. Ilmu mempelajari di Kursus Spa Muslimah Termurah ini bukan senang didapati diluar sana, dengan kos yang tinggi untuk mendapatkan ilmu spa ini. Dengan ilmu yang anda dapat anda dah boleh memulakan bisnes Spa anda samada secara home atau mobile spa.

Apa itu Kursus Spa Muslimah Termurah

1. Kursus Spa Muslimah Termurah merupakan kursus yang dipelajari dengan memulakan perniagaan Spa secara bergerak atau tanpa kedai. Tidak semua kaum wanita mampu untuk menyewa kedai spa dengan sewaan yang tinggi, memerlukan pekerja, pembayaran utiliti serta kelengkapan yang mahal untuk sebuah kedai spa.

2. Kursus Spa Muslimah Termurah ini juga boleh menjalankan perniagaan Shaklee. Anda boleh meraih pendapatan melalui servis spa dan juga menjual supplement dalaman dan luaran produk Shaklee. Produk Shaklee diketahui oleh semua, ianya merupakan produk yang selamat, berkesan dan mesra alam. Begitu juga penjagaan kulit yang digunakan yang menggunakan produk Shaklee. Beautician Kursus Spa Muslimah Termurah TWB hanya menggunakan produk Shaklee sepenuhnya bagi memastikan tiada kesan samping buruk terhadap  pelanggan mereka.

3. Kursus Spa Muslimah Termurah ini hanya menerima peserta wanita sahaja. Ianya merupakan syarat yang wajib bagi memastikan peserta patuh syariah.

Ada 8 golongan sasaran yang patut sertai Kursus Spa Termurah Muslimah ini.

  1. Wanita yang ingin memiliki spa sendiri
  2. Mereka yang berminat dengan perniagaan SPA tetapi tidak mempunyai modal yang besar
  3. Mereka yang ingin menjalankan perniagaan dari rumah tetapi tidak tahu perniagaan apa yang ingin dijalankan.
  4. Wanita yang bekerja secara full time dan ingin memulakan perniagaan secara part time.
  5. Para suri rumah yang sedang mencari perniagaan yang boleh dijalankan dirumah secara sampingan.
  6. Para graduan yang masih menganggur dan ingin mencari duit untuk meneruskan kehidupan
  7. Pelajar IPT yang ingin menjalankan perniagaan sampingan untuk menampung duit poket di kolej.
  8. Pengusaha spa sendiri yang dibelenggu hutang dek kerana tiada/kurang pelanggan dan terpaksa membayar sewa kedai yang tinggi.

Berikut pakej yang ditawarkan oleh Kursus Spa Muslimah Termurah:

1)  Ilmu mempelajari Spa meliputi Facial, Spa Badan, Spa Kaki Tangan, Sauna dan Scrub badan. Pakej ini boleh dipilih secara ala carta atau full parkage.

2)  Mempunyai support group untuk peserta jika ada pertanyaan, cara dan pelbagai merangkumi penjagaan dalaman dan luaran.

3)  Berpeluang untuk ke luar negara bersama team beautician The Walking Beauty setiap tahun.

Alangkah ruginya kalau kita tidak grab peluang ini. Kursus Spa Muslimah Termurah ini hanya mengambil masa sehari sahaja untuk training.

Jika ada pengunjung disini memang tercari-cari kursus yang mampu dimiliki ikut kepada modal masing-masing, inilah masanya untuk menyertai Kursus Spa Muslimah Termurah. Anda boleh hubungi Tasha untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut.

Tasha juga akan post testimoni-testimoni Beautician Kursus Spa Muslimah Termurah bagaimana mereka mendapat wang tunai setiap hari hanya dengan bisnes spa sahaja samada secara home spa atau mobile spa.

Jika ada yang berminat, sila hubungi Tasha 019-320 7434. Jangan lepaskan peluang ini. Kita kaum wanita perlu ada side income untuk keperluan seharian, nak bershopping ke, tidak perlulah kita tunggu duit Encik Somi kan??

Dengan adanya Kursus Spa Termurah Muslimah ini, moga Tasha dapat membantu kaum Wanita diluar sana menjana pendapatan setiap hari dengan masa yang flaksibel, tidak perlu menyewa kedai, tidak perlu mengeluarkan modal yang tinggi.

Tasha doakan dengan adanya Kursus Spa Termurah ini amat membantu kita semua untuk mendapat pendapatan yang lumayan.

Semoga kita semua dimurahkan rezeki dengan cara kita membantu kaum wanita untuk menjadi lebih cantik luaran dan dalaman. Aamiin…