Mobile & Home Spa

Modal Minima Buka Spa

Memulakan bisnes spa memerlukan modal yang besar, tapi kali ini Tasha menawarkan modal minima buka spa merupakan spa tanpa kedai yang berkonsepkan Spa Mobile. Kursus ini menawarkan pakej yang lengkap untuk memulakan bisnes spa. Agen Spa diperlukan segera, jom sertai bisnes spa bersama kami The Walking Beauty (TWB).

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat pengunjung blog Tasha. Tasha mendoakan semua anda semua sentiasa sihat drahmati dan diberkati Allah Taala. Mesti ada mencari-cari pakej kursus spa dengan modal yang minima yang mampu milik untuk semua wanita samada wanita berkerjaya, suri rumah, pelajar, para graduan, pengusaha spa dan juga wanita yang bercadang untuk resign. Anda boleh refer pada blog Tasha yang lepas https://nashanajib.com/2018/04/15/8-golongan-yang-patut-menyertai-kursus-spa/

Kehidupan sekarang memerlukan wanita membantu suami untuk menambahkan pendapatan keluarga. Suri rumah sekarang pun pandai mencari side income untuk menambahkan pendapatan keluarga. Tentu anda semua tidak dapat menafikan yang hakikat sara hidup sekarang agak tinggi jika kita bandingkan zaman mak-mak kita dahulu. Ramai juga kaum wanita sangat berminat dalam bidang kecantikan terutamanya bisnes spa. Semua orang nak buat bisnes, tapi sebelum buat bisnes, perlukan modal. Jika ingin memulakan bisnes dengan spa, anda pasti memikirkan modal yang besar, perlukan kedai, kos sewa kedai, pekerja, overhead seperti bil elektrik, air dan telefon. Perlukan juga kos untuk marketing. Jika berkira-kira dengan semua ini, pastinya memakan belanja yang banyak. Kami menawarkan modal minima buka spa, anda tidak perlu risau, kami memang memberi guide kepada anda bagaimana untuk setup mobile dengan modal yang minima.

Kami boleh merealisasikan cita-cita dan impian anda dengan modal yang minima buka Spa. Agen spa diperlukan sekarang yang boleh membantu anda semua untuk mempelajari kursus mobile spa. Ahli-ahli TWB ramai yang tidak memiliki kedai atau home spa, namun mereka berjaya dalam bisnes Spa mereka, Mereka run bisnes spa tanpa kedai dan service spa ini boleh dibuat dimana-mana tanpa perlukan kedai.

 

Spa Bergerak tanpa Kedai – Spa Mobile

 

Customer hanya menunggu dirumah untuk dapatkan Service Spa

 

Training pun boleh di adakan di mana sahaja asalkan anda selesa

 

Buat duit di mana-mana sahaja….

 

Balik kenduri di kampung pun boleh dapat duit dengan Spa Mobile

 

Adik ini pergi bercuti dapat duit berkepuk-kepuk orang lain habiskan duit

 

Tentunya anda tertanya-tanya adakah kursus spa mobile yang ditawarkan ini mampu buat anda? Benarkan modal minima buka Spa? Apakah yang anda dapat jika anda join bersama-sama kami TWB? Berapakah pendapatan yang agen Spa kami dapat setiap kali service ditawarkan? Bagaimana anda hendak membuat merketing untuk mendapat pelanggan? Adakah anda akan dapat bersama-sama peralatan Spa untuk memulakan bisnes Spa?

Tasha akan ceritakan semua apa yang bermain-main difikiran anda? Jika ada seorang pelajar, tentunya tidak ada modal yang besar, begitu juga para suri rumah yang mengharapkan wang dari suami untuk memulakan bisnes. Kursus Spa ini memang lengkap untuk anda yang baru untuk memulakan bisnes. Perkara pertama yang kita fikirkan modal. Sebelum Tasha menyatakan harga kursus spa ini yang pasti modal yang minima buka Spa, tiada syarat anda perlu ada kedai sebab memang kursus ini dirangka untuk yang memulakan bisnes spa tanpa kedai iaitu secara mobile spa.

Berikut yang anda akan dapat sekiranya anda menjadi agen Spa TWB:

Latihan yang diiberikan dalam Kursus Spa Shaklee TWB iaitu 5+1 courses

 • Relaxing facial
 • Body Scrub
 • Aura Bath
 • Hands & Foot Spa
 • Sauna
 • +1 how to set up home & mobile Spa

 

Peralatan Spa yang diberikan lengkap untuk memulakan bisnes Spa

 

Peralatan yang diberikan bersama

 • Youth Complete set
 • Scrub
 • Masker
 • Beg SPA
 • Steamer
 • Ion massage
 • Trial kit
 • Sijil

🌹BONUS🌹

✔ Modul yang lengkap
✔ Support Group
✔ Produk Kecantikan yang lengkap
✔ Peralatan asas untuk spa
✔ lifetime coaching
✔income 5 penjuru

 • Anda juga berpeluang untuk bercuti ke luar negara bersama-sama Ahli TWB

 

Anda juga akan diberi bonus yang memang tiada ditawarkan oleh agen spa yang lain.Agen Spa diperlukan untuk membantu semua wanita-wanita yang amat berminat dengan dunia kecantikan dan spa dan yang hanya ada modal yang minima buka Spa. Anda sentiasa dibantu oleh pengasas kami Puan Ainul dan juga agen-agen TWB yang lain. Anda tidak akan keseorangan dalam bisnes spa ini. Kami amat faham, apabila kita mengeluarkan modal, kita perlu pastikan yang kita dapat keuntungan dari modal yang dikeluarkan. Kami memang ada support group yang akan sentiasa membantu, memberi sokongan, motivasi untuk memastikan kita sentiasa bersemangat dalam bisnes Spa ini.

Berapakah modal yang diperlukan untuk anda dapat semua di atas? RM 3,000.00? RM 4,0000? RM 5,000? Modal minima buka Spa ini hanyalah RM1,999.00 lengkap segala anda perlukan untuk memulakan mobile Spa. Anda juga boleh memulakan Spa tanpa kedai, apabila anda join, segala kami berikan dengan modal sebanyak RM 1,999.00.

Disini juga Tasha akan share kejayaan bisnes agen-agen TWB dalam bisnes Mobile Spa ini.

 

 

 

Gambar-gambar testimoni agen-agen yang menjana pendapatan lumayan melalui Mobile Spa

Jika anda semua ingin jadi salah seorang dari mereka, menambah pendapatan melalui Mobile Spa, hubungi Tasha 019-320 7434. Tasha sedia membantu anda menambah pendapatan melalui bidang yang anda minati ini. Tasha doakan semoga Allah Taala memudahkan urusan kita semua dalam membantu ibu, bapa dan suami untuk menambah pendapatan keluarga, Aamiin….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *