Kesihatan, Testimoni

Penawar Sakit Buah Pinggang Tahap 4

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada pengunjung blog Tasha. Tasha doakan semoga hidup anda sentiasa dirahmati dan diberkati Allah Taala. Kali ini Tasha hendak berkongsi cerita tentang pesakit yang menghadapi penyakit Buah Pinggang Tahap 4. Bagi menghadapi masalah ini, jangan putus asa. Allah akan bersama kita jika sentiasa ingin bersamaNya. Mengadu masalah kita kepadaNya. Hakikatnya menghadapi ujian ini bukanlah semudah sekeliling yang berkata-kata menasihatkan kita. Melalui fasa-fasa ini semua memerlukan kekuatan emosi, kental menjaga pemakanan seperti Tasha pernah kongsi dalam blog Tasha yang lalu Amalan Harian dan Makanan yang boleh menurunkan kreatinin. Kisah bagaimana Pakcik Daud (bukan nama sebenar) menjaga pemakanannya untuk merawat masalah sakit Buah Pinggang Tahap 4.

Pakcik Daud memang pengidap kencing manis lebih kurang 23 tahun. Pakcik Daud tidak tahu dia mengidap sakit Buah Pinggang Tahap 4. Beliau dan keluarga mendapat tahu yang mengidap sakit Buah Pinggang Tahap 4 apabila beliau pengsan tidak sedarkan diri. Ianya berpunca air bertakung pada paru-paru yang tidak dapat diproses oleh Buah Pinggang. Ini menyebabkan pernafasan pesakit Buah Pinggang Tahap 4 tidak sedarkan diri seolah-olah beliau meninggal dunia. Anda cuba bayangkan keadaan ini terjadi pada keluarga terdekat kita, pasti anda terkejut dan sedih. Doktor mengesahkan Pakcik Daud mengidap Buah Pinggang Tahap 4 dengan bacaan kreatinin 1000++. Ingin tahukah anda kedudukan tahap Pakcik Daud?

Tasha pernah berkongsi tentang bacaan kreatinin dalam entri Tanda Sakit Buah Pinggang Tahap 4. Secara terperinci anda boleh klik pada entri Tasha berikan.

 

Gambarajah Tahap Kerosakan Buah Pinggang

 

Pakcik Daud telah mengamalkan Penawar Sakit Buah Pinggang ini hingga kini iaitu lebih dari 2 tahun. Pakcik Daud untung kerana anak amat prihatin dengan masalah penyakit Buah Pinggang beliau. Anak beliau mencari penawar Sakit Buah Pinggang Tahap 4 untuk ayahnya. Dia mencari penawar yang tidak mengandungi kandungan dadah dan inginkan sesuatu yang natural tapi ianya berkesan membantu merawat masalah Buah Pinggang ayahnya. Dari sini Pakcik Daud mula mengamalkan penawar ini.

Pakcik Daud bermula dengan Penawar Buah Pinggang Tahap 4 selepas doktor mengesahkan bacaan kreatinin 1000++. Amat tinggi! Tapi Pakcik Daud dan keluarga tidak putus asa walaupun beliau peluang untuk sembuh 50-50. Pakcik Daud terpaksa menjalani juga dialisis. Anda ingin tahu keperitan melalui rawatan dialisis. Kesan dialisis:

http://ww1.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2008&dt=0413&pub=Utusan_Malaysia&sec=Kesihatan&pg=kn_06.htm

Akhirnya Pakcik Daud mengambil penawar sakit Buah Pinggang Tahap 4. Beliau mengamalkan secara konsisten dan disertai dengan Amalan Harian dan Makanan yang boleh menurunkan kreatinin, kesan kepada beliau seawal 3 minggu. Bukan senang ingin mengubah cara hidup dan pemakanan yang sihat. Pakcik Daud merupakan warga emas  boleh, kenapa kita semua tidak bolehkan? Cuba bayangkan melalui fasa merawat secara dialisis atau pemindahan Buah Pinggang lebih sukar dan perit jika dibandingkan anda mengambil penawar sakit Buah Pinggang Tahap 4 berserta mengamalkan cara hidup dan pemakanan yang sihat.

Hasil dari konsisten beliau,diiringi oleh sentiasa berdoa memohon dengan Allah Taala, sikap Pakcik Daud yang tidak berputus asa, bacaan kreatinin Pakcik Daud turun dari 1000++ kepada 358. Alhamdulillah, dengan izin Allah Taala, asbab Pakcik Daud berjaya menurunkan bacaan kreatinin walaupun anda nampak seolah-olah mustahil, tapi kuasa Allah Taala bukanlah mustahil, yang penting kita jangan putus asa, terus berdoa dan jangan lupa berusaha semaksimum yang kita mampu.

Sekarang Pakcik Daud tidak perlu membuat rawatan dialisis yang meyakitkan. Doktor hanya memantau Pakcik Daud atas sebab faktor umur. Pakcik Daud terus mengamalkan Amalan Harian dan Makanan yang boleh menurunkan kreatinin serta penawar Sakit Buah Pinggang Tahap 4. Pakcik Daud masih berusaha menurunkan bacaan kreatinin hingga tahap Normal. Jika tidak terjadi pada anda mungkin terjadi pada insan yang kita sayangi. Anda pasti gembira jika penawar ini mampu membantu merawat pesakit mengidap sakit Buah Pinggang Tahap 4.

 

 

Vivix Shaklee

 

Apakah penawar sakit Buah Pinggang Tahap 4 yang Tasha maksudkan? Penawar ini adalah Vivix Shaklee, yang mana ianya berfungsi resveratrol pesakit Buah Pinggang melalui 6 cara iaitu;

  1. Antioksidan: mengurangkan tekanan oksidatif pada sel nepron buah pinggang dan mengelakkan berlaku kerosakan yang lebih teruk pada saraf buah pinggang.
  2. Meningkatkan struktur dan bentuk buah pinggang yang normal
  3. Mengurangkan penggumpalan platlet pada buah pinggang
  4. Mengembangkan salur darah pada buah pinggang
  5. Mengurangkan proses lipid peroksida.
  6. Mengurangkan kematian sel saraf buah pinggang

 

Terlalu banyak testimoni dari pesakit Buah Pinggang Tahap 4, tapi Tasha berkongsi 2 testimoni yang berkaitan.

 

 

 

Ini merupakan testimoni dari anak Pakcik Daud

Harga Vivix Shaklee hanyalah RM 475 ini boleh dapat diskaun jika anda terus hubungi Tasha melalui no telefon dibawah:

Jika anda berminat untuk mendapatkan Vivix Shaklee, Sila wassap Tasha dengan segera. Tasha sedia membantu dan memberikan konsultan terbaik untuk anda.

Tasha 0193207434

http://tashanajib.wasap.my/

 

Tasha doakan semoga anda sembuh dari sakit Buah Pinggang. Ujian diberi oleh Allah untuk menjadikan kita orang yang sabar. Moga kita semua diberikan pahala dengan ujian ini.  Aamiin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *