Kesihatan, Shaklee

Kalsium Ostematrix Shaklee

Kalsium Ostematrix Shaklee merupakan produk Shaklee untuk kalsium yang dapat membantu anda untuk menguatkan tulang dan gigi, meringankan stress, pengalkalian tubuh, mengurangkan kekejangan, juga membantu masalah mengurangkan simptom PMS, melegakan Sembelit. Kalsium juga amat penting sebelum anda mengidap penyakit Osteoporosis.     Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Bercerita tentang Kalsium, sebelum kita masuk kepada Kalsium Ostematrix Shaklee, kita wajib tahu kenapa…

Read More

Shaklee

Jatuh Cinta Pada Shaklee

Kak Tasha mengenali Shaklee bermula tahun 2014. Mulanya hanya sekadar bantu adik, Nadia Najib untuk cukupkan pembelian Set Subur Shaklee dengan free membership. Kak Tasha beli Omega jer rasanya masa tu…support adik la kan…hehehe.. Tahun 2015 badan Kak Tasha semakin bertambah…huhu…tengok adik ipar kian selim…huhu…tak boleh jadi…adik iparku Mus Deanial dah turun berpuluh kilo kenapa aku tak boleh turun 10 kg jerr…hehehe…ye ke jerr……

Read More

Shaklee

“Big Why” Berbisnes Bersama Shaklee

Agak-agak la….kenapa Kak Tasha Join TWB? Kak Tasha kerja goverment, tak pernah rasa selesa, sebab rasa macam keinginan tinggi untuk bantu Ma Abah selagi mampu. Setakat gaji goverment nie, hanya cukup la untuk sara hidup sendiri…bagi Ma Abah pun setakat mampu. Bila join TWB, kita dapat ilmu dunia kecantikan, luaran dan dalaman. Membantu wanita menambahkan pendapatan dengan modal yang rendah.…

Read More

Kesihatan, Shaklee

Share Cara Pemakanan Bersama Adinda Nadia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Tasha mendoakan anda yang sudi menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahi rahmat dan kasih sayang dari Allah Taala. Selama 2 minggu bersama adinda Nadia. Banyak ilmu yang Nadia share untuk Tasha. Beberapa minggu nie asyik makan sesuka hati, berat badan kian bertambah, Nadia share bagaimana cara untuk makan shaklee untuk mendapatkan hasil yang lebih effektif. Pertama,…

Read More