Kesihatan

Kenapa Lemak-lemak dari Tubuh Wajib Disingkirkan

Bila boleh menyingkirkan lemak-lemak dari tubuh Gambar ini first time Kak Tasha tengok….banyak kesan yang baik bila kita berjaya membuangkan lemak dari tubuh kita. Agak-agak kan….seronok tak bila kita berjaya turunkan berat badan??? 😜😜😜   Ramai yang nak kurus sebab nak pakai baju cantik-cantik, tu memang betul, nak-nak pulak wanita….bila dah slim cepat jer gi shopping beli baju baru…hehehe….😂😂  …

Read More

Kecantikan, Kesihatan

Menyertai Mini Nutritionist dalam Team The Walking Beauty (TWB)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Tasha mendoakan anda yang sudi menziarahi blog ini akan sentiasa dirahmati dan kasih sayang dari Allah Taala. Kami diberi tugasan oleh Master Ainul bagi sesiapa yang sanggup mengambil challange ini dalam menyertai mini Nutritionist dalam Team TWB. Syukur Alhamdulillah kami ada leader yang sehebat Master Ainul yang tak putus terus bagi guideline terbaik dalam menjadi pakar…

Read More

Jom Kurus & Sihat, Kesihatan, Set Kurus

Kenali Produk Slimming yang Diambil oleh Syikin

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Tasha mendoakan anda yang sudi menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahi rahmat dan kasih sayang dari Allah Taala. Hari baru dapat first customer. Dia kawan baik Tasha. Norashikin binti Jaafar. Dia baru nak mencuba kepada Set Slimming Shaklee. Kami bermula dengan borak-borak semasa kami sebilik di Kursus Pengurusan Kewangan di IAB. Boleh ikuti entry Tasha disini.…

Read More

Kesihatan, Shaklee

Share Cara Pemakanan Bersama Adinda Nadia

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Tasha mendoakan anda yang sudi menziarahi blog ini akan sentiasa dilimpahi rahmat dan kasih sayang dari Allah Taala. Selama 2 minggu bersama adinda Nadia. Banyak ilmu yang Nadia share untuk Tasha. Beberapa minggu nie asyik makan sesuka hati, berat badan kian bertambah, Nadia share bagaimana cara untuk makan shaklee untuk mendapatkan hasil yang lebih effektif. Pertama,…

Read More